Author Topic: inverted  (Read 1986 times)

jpb04619

  • Active Newbie
  • *
  • Posts: 5
inverted
« on: August 17, 2013, 07:45:39 AM »
for some reason my #2 and #3 cameras are showing an inverted picture....#1 camera[inside vanguard] is ok , just 2 and 3 inverted   2 and 3 are sentinals mounted outside and have worked well for years..tried to invert pictures in sentinal[vanguard] program , no luck...........even tried to use active home to invert them , still no joy     john b

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 267
  • Software Developer
    • Tuicemens Software
Re: inverted
« Reply #1 on: August 17, 2013, 08:06:10 AM »
Have you tried other third party software like iSpy?
Since it worked fine for years I suspect a issue with windows as these just send a video signal.
Inverting is software driven have you done a virus scan with a good scanner? ;)


X10 turned me into a Software programmer.
A warning label should have been added ;)

jpb04619

  • Active Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: inverted
« Reply #2 on: September 27, 2013, 07:48:31 AM »
appreciate the replies but i decided to do something different ...i read the manual.........took about 4 minutes to flip the images from both cameras with the cr15a remote   john b